palauteheader.jpglinkitheader.jpghistoriaheader.jpgtapahtumatheader.jpgmonitoimitaloheader.jpgkylayhdistysheader.jpgetusivuheader.jpgtalkootheader.jpgyhteystiedotheader.jpg

Herrakuntatalolla tanssailtiin jälleen sunnuntaina 30. maaliskuuta lennokkaiden FOXI-askelten tahdeissa. Maija-Liisa Piri oli jälleen saapunut avustajineen opastamaan meitä amatööritanssijoita oikeiden askelten salaisuuksiin.

Perhetanssi-ilta sai myös nyt nimensä mukaisen ilmeen kun kahden perheen pienokaiset olivat illan tiimellyksessä mukana. Aluksi he asettuivat tiukasti piirustusnurkkauksen puuhiin, mutta väliaikakahvien jälkeen he rohkenivat myös pyörähdellä hieman vanhempiensa mukana tanssilattiallakin.

Maikun opit purivat jälleen tanssijoihin oivasti ja illan loppupuolella nähtiinkin jo hyvin lennokasta foxia yhden jos toisenkin tanssiparin taivutellessa menemään. Tanssipartneria kierrätettiin tasaisesti illan mittaan, joten jokaiselle kertyi myös rutiinia muunkin kuin vain sen oman kavaljeerin pyörittämisestä. 

Seuraavan kerran pyörähdelläänkin sitten ilmeisesti 27. huhtikuuta Puistolassa tanssikimaran merkeissä. Mukana silloin useampia tanssilajeja ja enemmän aikaa...

Mutta niin oli tyytyväistä porukkaa Herrakunnalla illan päätteeksi, että perhetanssitkin jatkuvat Herrakunnalla, kunhan päivät saadaan vain sovitettua. Kesälavakausikin jo kolkuttelee ovella, joten nyt on aika aloittaa viimeistään valmistautuminen lavoille.

Nähdään siis tulevissa tapahtumissa.

Katso loput kuvat Herrakunnan kuvagalleriasta >>

Joomla templates by a4joomla