monitoimitaloheader.jpghistoriaheader.jpgtalkootheader.jpgyhteystiedotheader.jpgetusivuheader.jpglinkitheader.jpgkylayhdistysheader.jpgpalauteheader.jpgtapahtumatheader.jpg

Talkooväen reipas touhu ja tohina on taas laskeutunut Kauppilanmäelle ja vallannut Herrakuntatalon ympäristöineen. Keväisten tuoksujen siivellä talkoolaiset ovat jälleen ryhtyneet tositoimiin. Ulkorakennuksen vessojen vajonneet lattiat on purettu ja uutta Kauppilanmäen omahonkaista lautaakin on jo lyöty tilalle. Vasaranjälkiä uuteen lattiaan jättämässä on ollut myös jokunen tulevaisuuden timpurikin. Pieniä haalariheikkejäkin on alueella havaittu monenlaisiin hommiin osallistuen. Talonmiehen varasto Herrakuntatalon toisessa nurkassa on raivattu ja puunattu lattiasta kattoon. Joitakin vuosikymmenten takaisia löytöjäkin tavaroiden seasta tehtiin. Nyt sinne on kuitenkin hyvä kantaa varastoon tavaraa tulevan kirpputorin alta.

Herrakunnan omat viherrakentajat ovat heiluttaneet pistolapiota ja haravaa sekä käskyttäneet Takeuchia ja Länkkäriä. Näin on upotettu puuttuvia sadevesiputkia sekä muokattu pihamaata uusilla ojilla ja murskepoluilla. Paljon näkyvää on taas saatu aikaan.

Mukaan talkooporukkaan mahtuu aina ja kaikki ovat tervetulleita. Liittymällä iloiseen talkoojoukkoomme pääsee myös ainakin kerran viikossa syömään ulos...

Kevään löydettyä vihdoin Herrakunnallekin saimme myös sanoa aurevoir Herrakunnan peltoja hohtavissa talvimaisemissa halkoneille hienoille hiihtourille. Kiitos teille kaikille, jotka kävitte nauttimassa liikunnan riemusta oman kylän laduilla. Latuvihkoon oli piirretty 132 nimeä. Latukilometrejä on siis tältä pohjalta laskettuna kertynyt reilusti yli 500 kilometriä. Lämmin kiitos myös kyläpäällikkö Jonille ahkerasta latujen ajamisesta ja hoitamisesta.

Katso kuvia talkoiden starttipäivästä 27.4. Herrakunnan kuva-albumista >>

Katso kuvia 5.5. talkoopäivästä Herrakunnan kuva-albumista >>

Joomla templates by a4joomla