yhteystiedotheader.jpgkylayhdistysheader.jpghistoriaheader.jpgpalauteheader.jpglinkitheader.jpgetusivuheader.jpgtapahtumatheader.jpgtalkootheader.jpgmonitoimitaloheader.jpg

Lähestyvä perinnepäivänäyttely ensi viikon lauantaina 29.6. klo 10-17 tulee olemaan todella mittava tapahtuma kylällämme. Järjestelyt ovat olleet jo pari viikkoa kovassa käynnissä ja tapahtumasta on tulossa todella upea. Sisätiloihin on jo nyt pystytetty vanhanajan perinteitä kunnioittava tunnelmallinen tupamiljöö lukuisine hienoine yksityiskohtineen. Suuret koneet ja härvelit piha-alueille tuodaan sijoillensa loppuviikolla. Toivomme, että mahdollisimman moni tulisi nauttimaan päivän annista ja tutustumaan upeisiin vanhoihin esineisiin ja koneisiin. Nähtävää on kaikille todella paljon sekä sisällä talossa, että piha-alueilla. 

ÄLKÄÄ SIIS MISSATKO TÄTÄ TAPAHTUMAA VAAN TULKAA TUOKSUTTELEMAAN VANHAN AJAN TUNNELMIA.

Myös Herrakuntatalon pihamailla on uurastettu näyttävin tuloksin. Herrakuntatalon alapiha saatiin juhannuksen alla todella hienoon kuntoon. Sinne on hyvä pystyttää komea kahviteltta. Lisäksi juhannuksena kohosi pitkästä aikaa Herrakuntatalon uljaaksi komistukseksi hohtavan sinivalkoinen suomenlippu upouuteen salkoon, joka talkooväen uurastuksen myötä saatiin pystytettyä lopultakin ansaitulle paikalleen. Talon sisäänkäyntien edustat on viimeistelty kutsuviksi ja riukuaidan reunamia nuolemaan on raivattu komea polku ohjaamaan juhlayleisöä parkkialueena toimivan urheilukentän reunalta talolle.

Nyt Herrakuntatalo on valmis vastaanottamaan sankan joukon vieraita perinnepäivän Vanhat Värkit 2013 -näyttelyyn.

TERVETULOA KOKO PERHEEN VOIMIN HERRAKUNTATALOLLE!

Maamiesseura
Martat
Kässäkerho
Kyläyhdistys
Herrakunta-motoristit
Kotojärven osakaskunta

Joomla templates by a4joomla