etusivuheader.jpghistoriaheader.jpgmonitoimitaloheader.jpglinkitheader.jpgkylayhdistysheader.jpgtapahtumatheader.jpgtalkootheader.jpgpalauteheader.jpgyhteystiedotheader.jpg

Herrakuntatalo kylpi koko viime viikon auringossa kilpaa ahkeran ja iloisen talkooväen kanssa. Kylän omat metsien miehet puutarhuroivat Herrakuntatalon puustoa. Kaatourakka paljasti muutaman koivuvanhuksen, jotka olivat onton sisuksensa vuoksi jo tiensä päässä. Nyt niistä ei enää ole vaaraa talon käyttäjille.

Talkooporukka uurasti talolla myös viikolla varsinaisten talkoopäivien lisäksi. Tavoitteena on saada asunto valmiiksi mahdollisimman nopeasti.

Pensselit heiluen viimeisteltiin ikkunoita, pattereita ja naulakkoa. Keittiön välitilan laatoitus saatiin valmiiksi ja ilme muuttui kummasti. Putkimieskään ei meinannut suostua astumaan kaapista ulos, mutta sai lopulta keittiönkin vesiliitännät kytkettyä. LVI-tiimi teki tarkkaa ja suunniteltua työtä liesituulettimen poistoilmanvaihtokanavan asennuksessa. Viikon päätteeksi siivoustiimi pääsi rullaamaan huoneiden suojauksia pois ja alta paljastui ainakin talkooväen silmiä hivelevä lopputulos. Vielä kun muutama viikonloppu aherretaan yhdessä, niin koko asunto on vuokrattavassa kunnossa.

Samanaikaisesti remonttitalkoiden lomassa pidettiin lauantaina Herrakuntatalolla myös linnunpönttötalkoot. Kevät koittaa pian ja siivekkäät ystävämme kaipaavat myös uusia koteja.

Pienestä osallistujajoukosta huolimatta pönttötalkooväki uurasti lintukotojen parissa lumituiskun keskellä. Pönttötiimin huolellisen suunnittelun, tarkkojen mittausten ja huolellisten sahausten jälkeen alkoivat kaikki palikat olla kasassa. Kasausyksikkö pääsi viemään suunnitelmat loppuun ja naulaamaan pönttöjen nurkat tiukasti kiinni. Pönttötalkoiden tuotoksia on mahdollisuus ostaa keväämmällä avattavalla kirpputorilla.

Katso lisää kuvia Herrakunnan kuva-albumista >>

 

Joomla templates by a4joomla